De nieuwe oplossing voor VvE’s

Leasen van een liftmodernisering

Wat VvE Liftservice onderscheidend maakt in de markt is de mogelijkheid tot het leasen van een liftmodernisering. De term leasen heeft eenieder weleens gehoord. Ook in onze branche behoort dit tot de mogelijkheden. VvE Liftservice biedt de onderscheidende service van een lease-constructie aan voor modernisering van uw bestaande liftinstallatie.

Lease uw lift: Dé complete oplossing voor VvE’s! VvE Liftservice zorgt met deze lease-constructie voor een financiering van reparatie- of renovatiewerkzaamheden. VvE Liftservice zorgt gedurende de looptijd van de lease voor het onderbrengen en begeleiden van het onderhoud van de liftinstallaties. Hierdoor kan VvE Liftservice garanderen dat de eenmalige investering en vaste onderhoudskosten de enige kosten zijn gedurende de looptijd van de lease, dus zonder verdere onvoorziene kosten. Leasen is de oplossing voor VvE’s die in het verleden niet voldoende reserveringen hebben opgebouwd om de nodige aanpassingen aan de liftinstallatie(s) uit te kunnen laten voeren. Maatwerk lease-constructie voor VvE’s die een vast bedrag uit willen geven voor het complete beheer en technisch op niveau houden van de liftinstallatie(s).

vraag offerte aan

Meer weten of heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of opmerking voor VvE Liftservice? Laat het ons weten via het contactformulier. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.